t4t3t4334.jpg

Angajații instituțiilor de învățământ și preșcolare, ai primăriei și preturilor, din motive necunoscute, deocamdată, nu-și primesc salariile. Fracțiunea Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău l-a îndemnat pe viceprimarul Nistor Grozavu și alți colegi din CMC, să se prezinte la ședința de astăzi, pentru a soluționa problema. 

Toți angajații primăriei, școlilor și grădinițelor vor să știe ce se întâmplă cu partea financiară, oamenii stau fără salarii, ei nu au bani pentru trai”, a menționat consilierul PSRM, Stanislav Vartanean. 

În pofida problemei cu care se confruntă sute de mii de bugetari, liberalii continuă să ignore obligațiunile sale și pledează pentru eliberarea primarului general Dorin Chirtoacă. 

Potrivit informațiilor noastre, ieri, reprezentanții PL au așteptat, că dl Chirtoacă va fi eliberat, iar pentru ziua de azi planificau o revenire pompoasă. Însă, primarul a rămas în arest, și după cum vedem, liberalii nu s-au prezentat la ședință. Cu regret, nu putem conta pe fracțiunea PL. Probabil, interesele de partid și faptul unde Chirtoacă de află în arest: în celeulă sau acasă, îi interesează mai mult, decât salariile a sute de mii de pedagogi, educatori, angajați ai primăriei și preturilor”, s-a arătat indignat alesul local. 

De menționat, că la ședința de astăzi s-au prezentat doar reprezentanții fracțiunii PSRM.

DISTRIBUIȚI