gjk.jpg

 

Declarația a fost făcută de către deputatul Partidului Socialiștilor în Parlamentul RM dar și secretarul executiv al formațiunii, Vlad Bătrîncea în cadrul unei emisiuni de la postul privat Accent TV, relatează Actualități.md.

Igor Dodon are toate șansele să devină președinte. Sunt convins, că el va cîștiga această cursă, dacă nu vor fi careva surprize din partea CEC și dacă va fi asigurată legitimitatea”, a declarat socialistul.

Vlad Batrîncea a adăugat, că luînd în calcul șansele liderului Partidului Socialiștilor de a cîștiga alegerile prezidențiale, dezinformarea în adresa lui Dodon abia a început.

Luînd în calcul șansele mari ale liderului PSRM, calomniile în adresa lui abia au început. Atît Renato Usatîi, cît și Alexandru Slusari se vor concentra asupra lui Igor Dodon, deoarece sarcina lor este ca el să nu treacă. Respectiv, în această situație, eu îi văd mai degrabă drept niște oponenți”, a specificat Batrîncea.

În final, deputatul socialist a subliniat că pentru desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate este nevoie să fie făcute încă cîteva lovituri asupra guvernării: «victoria în alegerile prezidențiale, divizarea majorității parlamentare și crearea tuturor premiselor juridice în acest sens».

 

 

DISTRIBUIȚI