Unul din adjuncții primarului Capitalei, va fi responsabil de situația din suburbii. Declarația a fost făcută în cadrul dezbtaerilor publcie de candidatul PSRM la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban. 

Potrivit lui Ceban, nimeni decât reprezentanții suburbiilor nu cunoaște mai bine problemele cu care se confruntă locuitorii acestor localități. Reieșind din aceasta, viceprimarul pentru suburbii, va fi unul din localnici.

Nu este exlcus că acesta poate deveni și primarul unei suburbii, pentru că nimeni nu cunoaște mai bine suburbiile decât ei”, a menționat Ceban.

Pe lângă aceasta, vor fi numiți și consilieri responsabili pentru suburbii, fiind creată o direcție pentru investiții în suburbiile municipiului Chișinău.

”Noi vă vom transfera sursele financiare, și voi singuri veți face ce e necesar; achiziții, lucrări, etc. Același lucru se referă și la drumuri”, a declarat candidatul la șefia Capitalei.

Referindu-se la probleme în domeniul transportului public, care leagă suburbiile de Chișinău, Ceban a menționat că toate problemele, la fel, vor fi soluționate în stânsă cooperare cu primarii.

DISTRIBUIȚI