del.jpg

Participanții proiectului iExpert ai Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan” au efectuat ieri, o vizită de studiu la Președinția Republicii Moldova.

Vizita de studiu s-a desfășurat în contextul derulării proiectului iExpert, proiect orientat spre dezvoltarea abilităților și calităților de lider în rîndul tinerilor. Astfel, vizita a început cu cunoașterea aparatului Președintelui, prin care tinerii moldoveni au cunoscut persoanele care activează în diferite structuri ale Președinției.

Tinerii au avut oportunitatea de a se întîlni cu Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, în sala de protocol, în cadrul căreia tinerii au discutat despre problemele tinerilor și inițiativelor Președintelui în acest domeniu.

Ca urmare, tinerii au avut parte de o discuție non-formală cu consilierii Președintelui Republicii Moldova, – domnul Maxim Lebedinschii, consilier în domeniul juridic;

– domnul Andrei Neguța, consilier în domeniul politicii externe;

– domnul Corneliu Popovici, consilier în domeniul educației, culturii și cercetării;

-domnul Ruslan Flocea, Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova;

În cadrul discuțiilor întreținute, tinerii au fost familiarizați cu atribuțiile Președintelui, prioritățile și inițiativele instituției date, precum și alte totalizări ale primelor 100 de zile de activitate a domnului Igor Dodon în funcția de Președinte al Republicii Moldova.Discuțiile au avut loc într-un format constructiv, consilierii Președintelui dînd dovadă de deschidere precum și profesionalism.

Pe această cale, Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” aduce sincere mulțumiri domnului Igor Dodon și echipei sale pentru deschiderea pentru tineret și voința de a realiza noi inițiative menite să îmbunătățească viața tinerilor din Moldova.

DISTRIBUIȚI