wjh.jpg

Despre aceasta candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al țării Igor Dodon a declarat astăzi la Parlamentul RM, relatează Actualități.md.

Noi am insistat și insistăm în continuare să permită patentarilor  să activeze și după 1 ianuarie 2017. I-am atenționat pe cei din conducerea parlamentului și mi-au promis că săptămîna viitoare cel mai probabil proiectul pe care eu l-am înregistrat va fi examinat. Sperăm foarte mult ca acest lucru să se întîmple. Oamenii așteaptă și vor să știe ce să facă. Dar vă spun sigur că noi vom face tot posibilul pentru ca cei care muncesc în baza patentei să-și poată desfășura activitățile în continuare. Este un agajament al nostru, al fracțiunii socialiștilor față de patentari și noi îl vom îndeplini”, a declarat candidatul PSRM la funcția de șef al statului.

Amintim că duminică, 30 octombrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri directe pentru funcția de președinte al țării. Potrivit rezultatelor, în primul tur, candidatul Igor Dodon a fost votat de cei mai mulți dintre cetățenii RM. Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent.

 

DISTRIBUIȚI