cukckcukcecukpupuuk.jpg

Președintele Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot în cadrul plebiscitului pentru revocarea primarului Dorin Chirtoacă. Șeful statului a venit la secția de vot împreună cu soția. 

Cred că este important că am oferit posibilitatea oamenilor să voteze pentru o schimbare a situatiei din Chișinau. Am semnat și eu pentru asta. Faptul ca are loc referendumul deja e o reușită a noastră. În premieră, în 26 de ani de independență, oamenii pot să decidă daca vor să demită un primar. Vrem să fie ordine , să fie curat, ca copiii noștri să aibă terenuri de joaca, să nu fie construcții prin parcuri. Noi suntem diferiți, dar ne unește dragostea față de acest oras. Daca nu trece referendumul, să vedem ce se întâmplă, daca nu, alegerile vor în 2019”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, șeful sttaului i-a îndemnat repetat pe locuitorii orașului să iasă astăzi la vot.

Dacă vreți să schimbăm lucrurile, astăzi este posibilitatea. Dacă nu, mîine sau poimîine ați putea da vina pe altcineva. Vrem ca în oraș să fie ordine, curat, ca copiii noștri să aibă terenuri de joacă, să nu fie construcții prin parcuri”, a subliniat Președintele țării.

DISTRIBUIȚI