trytu.jpg

Despre aceasta președintele ales al Republicii Moldova Igor Dodon a declarat astăzi în cadrul discursului său de la ceremonia oficială de investire în funcția de șef al statului, relatează Actualități.md.

Igor Dodon s-a adresat către exponenții clasei politice din Republica Moldova, funcționari publici și angajații structurilor de stat.

La 13 noiembrie 2016 cetățenii Moldovei ne-au transmis prin votul lor un mesaj clar, hotărît și irevocabil – poporul este suveranul acestei țări, iar instituțiile statului, începînd cu parlamentul și guvernul, trebuie să fie în slujba cetățenilor. Vă rog și vă avertizez – tratați foarte serios acest mesaj al poporului! Nu uitați cine este suveranul adevărat al țării și cui ați jurat credință. În eventualitatea ignorării de către clasa politică a voinței poporului de a scoate instituțiile statului de sub influența grupurilor de interese, voi acționa în numele poporului, voi lupta alături de popor, voi readuce statul în slujba cetațeanului”, a subliniat noul șef al statului.

 

DISTRIBUIȚI