Anul care vine, 2018, va fi unul foarte tensionat, deoarece este unul electoral, cu o miză enormă pentru țară. Va fi anul în care identitatea noastră moldovenească, statalitatea și neutralitatea țării vor fi puse la grea încercare. Declarația a fost făcută de Președintele Igor Dodon în cadrul dialogului cu presa, care a avut loc marți, 12 decembrie. 

Șeful statului însă, a dat asigurări că nstituția prezidențială va păstra pilonii statului.

Aceste previziuni ale mele se bazează pe o analiză foarte realistă a situației. Dar, vă declar cu toată responsabilitatea, instituția prezidențială va păstra pilonii statului. Deloc întîmplător, anul 2018 l-am declarat, prin decret prezidențial, „Anul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfînt”, omagiind astfel pe apărătorul statalității moldovenești.

Vă promit că vom reuși să rezistăm, ne vom întări și vom obține victorie în toate marile bătălii politice care se vor da în 2018.

Ca reprezentant al poporului, voi asigura ca voința poporului să fie auzită și să învingă și social, și electoral. Iar rezultatele pe care le voi obține pe parcursul anului 2018 vor fi și mai consistente decît în acest an”, a menționat Igor Dodon.

DISTRIBUIȚI