g54h54h54h.jpg

Ion Ceban, purtătorul de cuvînt al președintelui Republicii Moldova, anunță că mîine, 24 ianuarie, Igor Dodon va participa la dialogul în format larg cu reprezentanții presei. Despre aceasta Ceban anunță pe pagina sa de pe o rețea socială, relatează Actualități.md.

"Așa cum a fost specificat săptămîna trecută, mîine va avea loc discuția în format larg al Președintelui Republicii Moldova cu reprezentanții media.

Cîteva momente importante: 
1. Menționăm că am ajuns la înțelegerea cu televiziunea publică, Moldova 1, să transmitem în direct acest eveniment, din care motiv, dar și ținînd cont de unele aspecte tehnice, dialogul va începe la ora 19.35 (nu la 19.00, cum era preconizat).

2. Discuția va fi moderată de către purtătorul de cuvînt al președintelui, Ion Ceban. Scenariul pe care îl propunem după consultări cu societatea civilă și reprezentanții media este următorul:

– scurtă introducere a Președintelui Republicii Moldova, 5-10 minute;
– întrebari din sală și de pe net (2 din sală, una de pe net, prin rotație).

3. Sînt invitate toate mijloacele media. Dacă există vreun impediment de orice natură, rugăm să fim contactați", precizează purtătorul de cuvînt al președinției.

Amintim că anterior președintele RM Igor Dodon a promis că periodic va organiza dialoguri în format larg atît  cu mass-media cît și societatea civilă pentru a răspunde la toate întrebările acestora cu privire la activitatea sa.

 

DISTRIBUIȚI