Începînd cu 1 ianuarie 2013, au fost efectuate modificări şi completări în lista şi tarifele pentru serviciile prestate populaţiei de către ÎS „CRIS „Registru”.

Secţia evidenţă şi documentare a populaţiei a sectorului Centru, municipiul Chişinău (inclusiv oficiul 88) va elibera buletinul de identitate al cetăţeanului Republicii Moldova în termen de 2 ore, la un preţ de 940 de lei, şi paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova – în termen de 3 ore, contra taxei de 1600 de lei.

Pentru eliberarea buletinului de identitate în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, cererile se vor depune de la 8:00 pînă la 9:00 şi de la 13:00 pînă la 14:00.

Pentru eliberarea paşaportului în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, cererile vor fi primite în intervalul 8:00 – 9:30 şi 12:30 – 14:00.

Totodată, se va elibera paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova în termen de 6 ore de către toate SEDP din municipiul Chişinău, şi anume: SEDP Centru (inclusiv oficiul 88), SEDP Ciocana, SEDP Rîşcani, SEDP Buiucani, SEDP Botanica; se vor depune cereri pentru eliberarea paşaportului în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, iar la SEDP Centru – şi în ziua de luni, între orele 8:00 – 11:00.

Eliberarea paşaportului cetăţeanului RM, în termen de 3 ore, pentru copiii sub 7 ani, se efectuează contra taxei de 950 de lei, iar pentru copiii cu vârsta de la 7 până la 12 ani – 1320 de lei.

La fel este cazul de menţionat, că acordarea serviciilor de eliberare a paşaportului cetăţeanului Republicii Moldova se efectuează în orice subdiviziune teritorială de evidenţă şi documentare a populaţiei a Departamentului documentare indiferent de locul înregistrării la domiciliu sau reşedinţă a solicitantului.

 

DISTRIBUIȚI