[:md]

 

Circulaţia transportului public în capitală va suferi duminică modificări în legătură cu desfăşurarea primului Maraton Internaţional la Chişinău, relatează Actualități.md.
 
Astfel, începând cu ora 00:00 va fi blocat traficul rutier în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Apoi, de la ora 4:00, circulaţia pe bulevardul Ştefan cel Mare în perimetrul străzilor Toma Ciorbă şi Constantin Negruzzi, va fi închisă.
 
Respectiv, staţia terminus a troleibuzelor, care circulă de la Râşcani spre Centru, va fi pe strada Albişoara. Troleibuzele care circulă de la Buiucani şi Sculeni spre Centru şi Botanica vor circula pe străzile Mihai Viteazu şi Bucureşti.
 
De asemenea, de la 04:00 va fi închisă circulaţia pe strada Ciuflea, cu excepţia  intersecţiei cu strada Bucureşti. Bulevardul Dacia va fi închis parţial până la intersecţia cu strada Trandafirilor. Doar banda din partea Spitalului nr.1 va fi rezervată pentru alergători.
 
De la ora 04:00 şi până la 13:00 va fi închis traficul rutier pe strada 31 august, tronsonul cuprins între străzile Tighina şi Mitropolit Bodoni. Circulaţia transportului va fi reluată în totalitate la ora 18:00.
 
Comitetul organizatoric al Maratonului Internaţional din Chişinău solicită şoferilor să dea dovadă de înţelegere în trafic. Alergătorii urmează să parcurgă 42 de kilometri.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ