17901968_1469248856458660_1348071642_o.jpg

[:md]

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban, a comentat pe pagina sa de pe o rețea socială decizia Curții de Apel de a înregistra grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor privind petrecerea referendumului de revocare din funcție a primarului general a Municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă, relatează Actualități.md.

Felicitari chisinauieni! Referendumul începe!

Suntem puțin surprinști, pozitiv surprinși, de decizia Curții de Apel, care ne permite să începem Campania pentru referendum. Mă gîndesc că poate judecătorii au pătimit de pe urma căderii copacilor și au înțeles că solicitarea grupului nostru de inițiativă este cît se poate de rezonabilă, iar capitala țării trebuie salvată”, menționează socialistul.

Astfel, Ceban precizează că în cel mai scurt timp va începe campania de colectare a semnăturilor pentru referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă.

Suntem siguri că vom fi susținuți de majoritatea absolută a chișinăuienilor. Oamenii vor să scape de acest individ incompetent și iresponsabil.

Chirtoacă, pregătește și a doua ureche. Mîna Chișinăului vine la tine! Eu sunt convins că Dorin Chirtoacă va fi demis prin referendum. Asta dacă între timp nu va fi și el arestat de CNA, pentru că există o mie de motive ca CNA să-i treacă pragul.

Azi încă nu este o zi neagră pentru PL, azi e încă o dungă albă comparativ cu cei îi așteaptă, dacă justiția își va face datoria”, subliniază Ion Ceban.

Amintim că anterior socialiștii din CMC au anunțat despre demararea procedurii de organizare a referendumului pentru demiterea primarului general de Chișinău Dorin Chirtoacă.

ПОДЕЛИТЬСЯ