t34t43t43.jpg

[:md]

Atitudinea Maiei Sandu față de referendumul din capitală este de-a dreptul lamentabil. 

Această domniță demonstrează a cîta oară că or face parte din jocul PD-ului și alți oligarhi fie ea este dezorientata total, lipsită de logică și rațiune.

Ea care se declară în opoziție, care luptă chipurile pentru dreptate, care vrea o țara curată și prospera nu a ieșit la referendum, a boicotat.

Faptul că referendumul ar fi fost validat și Chirtoaca demis nu înseamnă automat că socialiștii ar fi cîștigat următoarele alegeri.

Probabil nu s-a găsit nimeni să-i explice domnișoarei , ori ea deja numai gîndește .

Din simplă politețe față de membrii partidului pe care îl conduce, față de alegătorii care o mai susțin , orice politician normal at fi mers la referendum și at fi înaintat un candidat pentru primărie Maia Sandu a scuipat în oamenii din capitală de data asta care sînt furați de primărie, care sunt corupți, care nu fac mai nimic, care ruinează bugetul primăriei dar și orașul. Pentru ea a contat mai mult în joc mîrșav de ordin politic.

Domnișoară Sandu defapt demonstrează încă o data că nu este lider de partid ci o tarancutza gata să se „mărite” cu orice prostovan care îi oferă niște favoruri.

De ce spun asta ?

Față a lucrat 4 ani în Guvern pe vremea comuniștilor dar spune că ea mereu a fost anticomunistă. Dar de ce domnișoară a tăcut 4 ani ? 

A făcut parte din alianță, a fost ministru-a votat și concesionarea Aeroportului și acordarea de bani băncilor cu probleme , dar zice că acuma că luptă cu oligarhii.

Alooo, domnișoară Sandu dar de ce nu va-ți dat demisia a două zi cînd ați văzut că Aeroportul pleacă, că se duc banii într-o gaură, de ce va alarmați abia acuma ?

De ce îl susține pe Chirtoaca ? Simplu. Partidul Maiei Sandu nu are un candidat la Primărie, ea înțelege că nu poate cîștiga alegerile.

În plus, cine știe se mai pomenește în Parlament cu Ghimpu și Chirtoaca la anul și mai cerșesc împreună vre-un post de ministru.

Primăria e un lucru prea greu pentru mintea ei foarte îngustă, ea mai bine stă într-un fotoliu de parlamentar și ar număra banii la sfîrșit de luna.

E mai bine să trambitezi la tribună parlamentului decît să te apuci de lucru la primărie.

Pentru ea fotoliul de Primar al capitalei ar fi o muncă mai puțin prestigioasa la aroganța pe care o are. Ea care este „fiică democrației moldovenești” a acceptat că Primăria să fie condusă de un om care a acumulat vre-o 1500 de voturi. Teribil.

Mda, Maia Sandu ! Greatza de ține ! Voi o mai credeți ?

— Nicolae Pascaru

ПОДЕЛИТЬСЯ