3911784.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul PSRM la funcția de președinte al țării Igor Dodon a declarat astăzi, în cadrul lansării sale în campania electorală pentru alegerile prezidențiale directe, relatează Actualități.md.

Moldova are viitor. Astăzi, ca niciodată, alegerile Preşedintelui ţării sînt importante pentru păstrarea ţării noastre pe harta lumii. Scrutinul prezidenţial este important pentru contracararea acţiunilor criminale ale unei clici de uzurpatori politici, pentru stoparea alunecării ţării în haos, pentru încetarea umilinţelor la care sînt supuşi cetăţenii noştri”, menționează Igor Dodon

Potrivit socialistului, una din principalele misiuni ale viitorului preşedinte este să redea oamenilor încrederea faţă de stat, faţă de propriul potenţial, să înceapă relansarea ţării.

În acest sens formațiunea politică pe care o conduce, subliniază că a propus anume candidatura lui Igor Dodon pentru postul de președinte al RM, pentru că este un bun profesionist, un om cu reputație bună și un patriot veritabil.

Partidul Socialiştilor a propus pentru postul de Preşedinte al ţării candidatura unui profesionist, care are o echipă puternică şi autoritate pe arena internaţională. Un astfel de candidat este Igor Dodon – care vine din popor, este tată al trei copii, e considerat cel mai performant ministru al Economiei, persoana care a fondat cea mai eficientă fundaţie de binefacere –„Soluția”, care, în toţi anii de existenţă, a ajutat zeci de mii de oameni. Este persoana care a organizat şi a devenit liderul campaniei patriotice „Iubesc Moldova”, în cadrul căreia au avut loc sute de acţiuni de amploare naţională, orientate spre susţinerea identităţii moldoveneşti, a Ortodoxiei, au fost editate cele trei volume ale „Istoriei Moldovei” şi alte zecide cărţi, avînd drept subiect istoria şi identitatea moldovenească. Igor Dodon este unicul lider care se bucură de încredere în Rusia, un profesionist cu o reputaţie bună în Europa”, se precizează într-o declarație a PSRM.

Amintim că astăzi s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale directe de la 30 octombrie curent. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

 

.

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ