elections.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul PSRM la funcția de președinte al RM Igor Dodon a declarat ieri în cadrul clubului de presă „Rezonanța socială”, relatează Actualități.md.

Noi vom avea circa 10000 de observatori în toată țara care vor face tot posibilul pentru a nu permite încălcări. Dacă vor fi totuși falsificate alegerile, nu vom avea altă șansă decît să ieșim masiv în țară și să ne cerem dreptatea. Dacă guvernarea va merge la falsificări, asta va însemna sfîrșitul ei. Vor ieși toți și cei de dreapta și cei de stînga! Dacă nu va ieși toată opoziția, timp de un an noi nu vom mai fi, pentru că PDM pregătește o curățare masivă a tuturor oponenților săi”, a declarat politicianul.

Igor Dodon a menționat că în mod normal candidatul guvernării nu are cum să cîștige legal alegerile prezidențiale iar dacă vor apela la falsificări masive în acest sens, oamenii nu vor mai tolera și acest lucru ar putea genera revolte în masă.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ