sandu-nastase.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul PSRM la funcția de președinte al RM Igor Dodon a declarat ieri în cadrul clubului de presă „Rezonanța socială”, relatează Actualități.md.

Potrivit liderului PSRM, Maia Sandu și Andrei Năstase nu au șanse să căștige alegerile prezidențiale din acest an.

Nici unul dintre ei nu va cîștiga aceste alegeri. Deoarece, dacă Năastase va ceda în favoarea Maiei Sandu asta nu înseamnă că electoratul său va vota pentru ea. Dacă va ieși Sandu din cursă în favoarea lui Năstase la fel nu înseamnă că electoratul ei va vota pentru Năstase.Iar dacă cineva crede că ei se vor uni și ne vor face concurență nouă celor de stînga atunci nimic în acest sens nu le va reuși”, a declarat Dodon.

Dodon a menționat că Sandu și Năstase n u vor reuși să cîștige alegerile din contul PDM și a lui Plahotniuc așa cum a fost în cazul „nemernicului de Chirtoacă” în anul 2011.

Aceste nu este anul 2011, cînd acest nemernic de primar al Chișinăului, cu ajutorul PDM și a lui Plahotniuc a cîștigat alegerile. Haideți să spunem lucrurilor pe nume. Aztăzi situația este cu totul alta, conjunctura politică este altă și oamenii gîndesc deja altfel. Astfel dacă unul dintre ei va ieși din cursă în favoarea altuia asta nu înseamnă că ei vor avea șansă de a ajunge în turul doi și mai mult asta nu însemană că ei ne voi cîștiga pe noi stataliștii de stînga”, a conchis Igor Dodon.

Amintim că ieri, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale directe de la 30 octombrie curent. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ