tj.jpg

[:md]

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, relatează Actualități.md.

Potrivit în caz dacă guvernarea va încerca să trișeze la alegerile prezidențiale, să se joace și să-și bată joc de lege cum a făcut-o în ultimul timp, aceasta va fi ultima sa greșeală.

Liderul PSRM a menționat că are discuții zilnic cu foarte multă lume și cetățenii îi spun că sunt la limită.

Oamenii n-au bani, trăiesc la limita sărăciei, nu au de lucru și pleacă masiv peste hotare. Acești guvernanți își bat joc de tot de popor, închid școli, spitale, grădinițe, au furat miliardul, și oamenii văd lumina din capătul tunelului în alegerile prezidențiale.

Acum imaginați-vă că li se fură și această lumină, oamenii care vor să iasă la vot să-și aleagă un președinte de opoziție pentru că dacă vroiau un candiat al guvernării nu erau să fie atît de nemulțumiți, dacă-l vroiau pe Lupu președinte, nu erau să fie atît de revoltați. Oamenii vor un președinte de opoziție, de stînga sau de dreapta vor decide cetățenii, dar dacă li se va fura și acest drept, atunci situația ar putea scăpa de sub control. Atunci guvernarea va simți pe piele proprie furia poporului”, a declarat liderul PSRM.

Potrivit lui Dodon, dacă Curtea Constituțională va încerca să nu recunoască alegerile, indiferent de cine va învinge în scrutin, sau guvernarea va merge la falsificări pentru a favoriza propriul candidat, atunci aceasta va fi ultima greșeală fatală a acestei guvernări.

Și dreapta și stînga din opoziție alături de cetățenii RM vor ieși în stradă și se va pune punct, dacă oamenilor li se va fura ultima speranță”, a subliniat Igor Dodon.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ