yktyikik.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul PSRM la funcția de președinte al RM Igor Dodon a declarat ieri în cadrul clubului de presă „Rezonanța socială”, relatează Actualități.md.

Potrivit lui Dodon unul dintre principalele scopuri ale sale în caz dacă va cîștiga alegerile prezidențiale este întorcerea încrederea cetățenilor în statul moldovenesc.

Dacă noi nu vom reuși să facem aceste lucuri atunci reiese că degeaba am cîștigat alegerile. Este un obiectiv principal al meu și pentru asta eu merg în alegeri. Pentru aceasta eu am rămas aici cu familia mea și mă lupt pentru această țară. Cu toate că nu este deloc ușor dar pentru mine este principială această luptă. Eu merg în aceste alegeri pentru a întoarce încrederea cetățenilor în instituția prezidențială și în țară. Eu sunt sigur că vom reuși!”, a declarat Dodon.

Amintim că în programul politic la candidatului PSRM la funcția de șef de stat Igor Dodon a stabilit drept una din priorități – reîntregirea țării, consolidarea societății și relansarea statului RM.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ