[:md]

 

Invitată la o emisiune de la un post privat de televiziune din România, artista Irina Loghin a vorbit de amintirile sale din copilărie dar şi despre problem de sănătate pe care le are, scrie Cancan.ro.

Vai, dar ce colindam in copilarie. Aveam o sora mai isteata decat mine, ea venea cu initiativa. Imi pare rau ca tineretul de astazi nu mai simte ce simteam noi odata. Si aici in Bucuresti toti colindatorii stiu ca ii primesc pe toti, nu imi scapa niciun cînd si vin in fiecare an. Acum doi ani am ascultat un grup de tineri si cand au inceput sa cînte, am inceput sa plîng in casa. Asa o placere mi-au facut. Am aflat ca erau de la Institutul Teologic", a povestit Irina Loghin.

Cît despre problema de sanatate pe care a avut-o in acest an, artista spune ca nu a fost vorba despre o afectiune grava ci despre o oboseala cronica.

"Ce ati simti sa stati in patul unui spital cu perfuzie si sa vezi pe toate canalele ca Irina Loghin e pe moarte. Nu mi-a cazut bine. Cei de la spital mi-au spus ca este vorba despre o oboseala severa si mi-au pus o perfuzie. Mi-au spus sa plec acasa, dar am stat internata o noapte. Nu a fost nimic grav, altadata poate a fost mai rau", a marturisit cantareata.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ