elcupeshgukreshgnr24523875olreluke.jpg

[:md]

Sheriff Tiraspol a început în forță noul sezon din Divizia Națională. Campioana în exercițiu a învins-o categoric pe Zaria Bălți pe teren propriu cu 5-0.

Trei goluri au fost înscrise de jucători transferați în această vară: Mugosa, Racu și Posmac. Damașcan și Brezovec și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Sheriff are moralul bun înaintea partidei de miercuri împotriva campioanei Albaniei, Kukesi, din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Vicecampioana Dacia a învins în deplasare nou-promovata Sfântul Gheorghe Suruceni, CU 1-0. Sârbul Bratislav Punosevac a debutat cu gol în Divizia Națională, reușind să puncteze în minutul 27 din pasa lui Jalbă. În schimb, o altă debutantă, Spicul Chișcăreni s-a impus la Hîncești, tot cu 1-0, în fața lui Petrocub, prin golul lui Oleg Molla.

Milsami nu se regăsește. După eliminarea din Liga Europei, echipa antrenată de Veaceslav Rusnac a cedat în fața Speranței, cu 0-1. Primac a adus victoria oaspeților în minutul 82. Dinamo-Auto a dispus de Zimbru, cu același scor de 1-0. În minutul 93, Monday a provocat un penalty, care a fost transformat de Casian. În acest sezon se vor disputa doar 18 etape.

ПОДЕЛИТЬСЯ