[:md]

 

Despre aceasta s-a discutat la Forumul Internațional "Răspuns solidar la provocările globale — calea spre o lume echitabilă", informează Actualități.md.

La evenimentul organizat de partidul "Spravedlivaia Rossia", deputații Partidului Socialiștilor și membrii delegației din Bulgaria au discutat problemele cu care se confruntă Republica Moldova și Bulgaria.

În cadrul discuțiilor, a fost încheiată o înţelegere preliminară privind semnarea unui acord de colaborare între Partidul Socialiștilor din RM şi socialiştii din Bulgaria. 

Actualități.md menționează că evenimentul, care are loc astăzi în capitala Federației Ruse, este organizat de partidul "Spravedlivaia Rossia", cu care Partidul Socialiștilor din Moldova a semnat un acord de cooperare.

La forum participă președintele partidului Spravedlivaia Rossia" liderul fracțiunii în Duma de Stat, Serghei Mironov, președintele adjunct al Dumei de Stat, președintele Camerei Deputaților a partidului "Spravedlivaia Rossia" Nikolai Levicev, deputații Dumei de Stat, bine-cunoscuți experți internaționali, persoane publice și politologi.

De asemenea în cadrul evenimentului Partidul Socialiştilor a primit invitaţia din partea Partidului Comunist din China de a vizita Republica Populară Chineză.

Delegația Republicii Moldova este reprezentată de conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

ПОДЕЛИТЬСЯ