uk.jpg

[:md]

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, relatează Actualități.md.

Potrivit lui Dodon, membrii grupului de inițiativă care adună semnături pentru susținerea contracandidaților său din curca prezidențială mint cetățenii și le spun că de fapt strîng semnături pentru Igor Dodon doar pentru ca oamenii să-și dea datele personale în acest sens.

Așa o interesantă situația cu colectarea semnăturilor. Am mai multe semnale din partea grupului de inițiativă și chiar și a cetățenilor din raionele de nord, centru, că cei care colectează semnături pentru Maia Sandu, Andrei Năstase, Leancă sau Ghimpu și alții, mint oamenii și spun că adună semnăturile pentru Igor Dodon. Eu am și familiile și oamenii, am dovezi de cazuri concrete”, a declarat Dodon.

Liderul PSRM a menționat că a sesizat și oamenii legii în acest sens.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ