[:md]

 

Locuitorii capitalei au obosit deja de ceea ce se întîmplă în municipiul Chișinău pe parcursul ultimilor 8 ani. De construcții neautorizate de mansardări ilegale, de haosul din transportul public, de corupția din primăria mun. Chișinău. Toți au obosit de atîta politică la nivel primărie a capitalei, relatează Actualități.md.

Partidul Socialiștilor consideră că primarul municipiului Chișinău nu trebuie să facă politică. Primarul capitalei nu trebuie să facă parte din vreun partid politic. Primarul mun. Chișinău trebuie să fie apolitic să se ocupe doar de problemele chișinăuienilor.

Următorul primar al mun. Chișinău nu va lupta și nu va face geopolitică aici în capitala țării noastre. Nu va lupta cu estul sau cu vestul, nu va lupta cu guvernul indiferent de ce culoare va fie el. Primarul mun. Chișinău se va ocupa doar de problemele locuitorilor municipiului. Am deosebita onoare să vă anunț că astză eu în calitate de președinte al Partidului Socialiștilor vin cu propunerea către organele de conducere ale partidului către executiv, către Consiliul Republican, PSRM propune în calitate de candidat la funcția de primar general și la sigur următorul primar al municipiului Chișinău pe doamna Zinaida Greceanîi”, a declarat anterior liderul PSRM Igor Dodon.

Partidul Socialiștilor – partidul care lupta cu guvernarea coruptă!

"Noi am organizat 510 acțiunni de protest. Noi am depus 2500 de interpelări parlamentare și solicitări către organele publice centrale și locale. 15 mii de acțiuni de judecată din numele cetățenilor de rînd".

Partidul Socialiștilor- avocatul cetățenilor în fața fărădelegilor funcționarilor.

"Noi am stopat 1265 de acțiuni ilegale: defrișarea copacilor, distrugerea terenurilor de joacă pentru copii, construcții ilegale. 56000 de persoane au beneficiat de asistența juridică gratuită".

Partidul Socialiștilor – partid al poporului.

"La alegerile parlamentare am fost susținuți de 328 000 de cetățeni ai țării. Luptăm consecvent pentru drepturile fiecărui om. Luptăm pentru viitorul Patriei noastre dragi. Pentru Moldova noastră. Cu noi Va fi mai bine!",  menționează socialiștii.

Anterior Executivul PSRM a aprobat candidatura Zinaidei Greceanîi la funcția de primar general al capitalei.

Eu sunt sigur că cu toții cunoașteți că doamna Greceanîi este pe drept considerată cel mai bun prim-ministru din istoria RM și acest lucru îl spun toți chiar și oponenții politici și partenerii de dezvoltare. Doamna Greceanîi a fost cel mai bun prim-ministru cel mai bun tehnocrat cel mai bun profesionist. Doamna Greaceanîi nu a fost niciodată membru a niciunui partid politic. Doamna Greceanîi este o persoană profesionistă, responsabilă și gospodină. Sper mult că colegii vor ține cont de această propunere și următorul primar general al capitalei, în premieră va fi o femeie și va fi doamna Greceanîi Zinaida”, a declarat Igor Dodon.

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ