[:md]

 

Este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din lume și se bucură de un succes nebun, dar, cu toate acestea, actorul britanic Rowan Atkinson se gândeşte să nu-l mai interpreteze pe faimosul Mr. Bean.

Celebrul actor britanic recunoscut într-un interviu acordat The Daily Telegraph, că personajul Mr. Bean i-a adus faimă mondială şi un mare succes comercial, dar ar vrea ca pe viitor să se ocupe de altceva. Motivul? Vârsta lui care nu i-ar mai permite să interpreteze un astfel de personaj și dorința de a se dedica unor personaje de teatru mai serioase.

Extrem de popularul Mr. Bean şi-a făcut apariţia ultima oară în august, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

'Rolurile care mi-au adus cel mai mare succes comercial, foarte infantile , simt că le voi juca tot mai rar. În afara faptului că abilităţile fizice încep să scadă , cred că o persoană de 50 de ani şi mai bine care se comportă ca un copil mic începe să fie uşor patetic. Trebuie să fiu atent", a declarat comicul britanic.

Sursa: Libertatea.net

ПОДЕЛИТЬСЯ