[:md]

 

Despre aceasta a declarat astăzi președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă, relatează Actualități.md.

Ceban a menționat că ședințele comisiilor de profil trebuie să fie transmise în continuare în regim online după cum a fost anunțat și anterior.

Să nu încerce vreun Iurie Nastas, Iurie Topală, Cojușneanu și alții să împiedice oamenii ca să difuzeze online aceste ședințe. Toate ședințele comisiilor vor fi publice de azi înainte. Așa prevede legea, să nu faceți voi (n.red. consilierii liberali) mișmașuri pe sub masă. Să nu căutați acolo să dați autorizații, chirie, arendă și tendere dubioase!, a declarat Ceban.

De asemenenea președintele frațiunii PSRM din CMC a anunțat că astăzi la ora 16:00 vor avea loc ședințele două comisii de profil care vor fi publice.

În una se va discuta bugetul iar în alta șeful de la comisia juridică vrea să dea la pachet afară toate contestațiile Cancelariei de Stat pe acea ședință din data de 19. 05. 2015. (n.red. în cadrul căreia au fost aprobate la pachet mai mult de 500 de proiecte), cînd Chirtoacă a fost tras de urechi. Acolo s-au făcut foarte multe lucruri urîte”, a mai adăugat Ceban.

Actualități.md amintește că anterior, președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, a declarat că, începînd cu 8 septembrie 2015, toate ședințele comisiilor de profil ale CMC vor fi difuzate în regim online însă din cauza unor piedici din partea reprezentanților PL, unele transmisiuni au fost suspendate.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ