[:md]

Relația dintre prezentatoare TV Iulia Vântur și actorul de Bollywood Salman Khan se pare că este mai serioasă decât s-ar fi aștepta cineva. Blonda nu doar că îl vizitează des pe indian, dar se pare că urmează să se mărite cu acesta. Sau cel puțin asta susține presa din India.


Salman Khan este cel mai iubit actor de la Bollywood, aşa se face că jurnaliştii indieni îi urmăresc fiecare mişcare, iar viaţa lui amoroasă reprezintă un subiect de interes la el în ţară. Surprins în compania unei blonde superbe, actorul a devenit de marţi cel mai discutat personaj dintre celebrităţile din India. Şi femeia în compania căruia a fost văzut, la fel. Ziariştii au aflat că este nimeni alta decât românca Iulia Vântur, care i-a fost prezentată actorului acum doi ani, în timpul primei ei vizite acolo.

Aşadar, conform mai multor ziare din India, relaţia dintre Iulia şi Salman devine tot mai serioasă. Ea vine tot mai des în India, a început să poarte sari  veşmântul tradiţional, să cutreiere templele hinduse şi să citească literatura religioasă. Ba chiar Iulia poartă tricourile Being Human, produse de organizaţia caritabilă al cărei ambasador este Knan.

Tot mass-media din India scrie că Iulia şi Salman urmează chiar să se căsătorească în câteva luni. Iar distanţa pentru ei se pare că nu este o problemă, vorbind tot timpul prin mesaje sau telefon. Presa mai scrie că Iulia urmează să-şi viziteze iubitul în perioada următoare şi se vorbeşte chiar de o posibilă colaborare în plan profesional. Indianul intenţionând să o coopteze în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Sursa: Libertatea.ro

ПОДЕЛИТЬСЯ