1111.jpg

[:md]

Candidatul partidelor de dreapta și celor de la guvernare pentru funcția de președinte al RM – Maia Sandu, semnează toate actele în mod diferit, prin urmare astfel poate ușor minți cetățenii spunînd că de fapt nu ea a semnat un document sau altul, relatează Actualități.md.

După ce liderul PAS Maia Sandu a refuzat să semneze angajamentul propus de candidatul PSRM Igor Dodon, prin care și-ar lua responsabilitatea de a nu face coaliții cu oligarhul Vlad Plahotniuc și cu oamenii controlați de către acesta, în cadrul unor dezbateri electorale de la postul public, Sandu a semnat propriul contract în care menționează că nu va face coaliții cu Plahotniuc.

Cu toate acestea, semnătura pusă de Maia Sandu pe acest document nu corespunde celorlalte semnături puse de ea pe alte documente.

Astfel, în acest caz reiese că Maia Sandu a apelat la un șiretlic și a mințit în mod nerușinat cetățenii RM, demonstrînd astfel că de fapt este candidatul oligarhilor înaintat în această cursă prezidențială.  Amintim că anterior Partidul Democrat și controversatul oligarh Vlad Plahotniuc au declarat că susține candidatura Maiei Sandu la alegerile prezidențiale. De asemenea Sandu este susținută de toate partidele din actuala guvernare banditească.

Mai jos vă prezentăm o serie de documente semnate de către Maia Sandu:

ПОДЕЛИТЬСЯ