20161107-195-24.jpg

[:md]

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon, comentează mesajul oponentei sale Maia Sandu postat pe rețele sociale în care ultima își ia la revedere de la Igor Dodon, relatează Actualități.md.

În cadrul postării sale de pe facebook, Maia Sandu scrie că Igor Dodon pentru ea “de astăzi nu mai există. Adio Dodon”, conchide ea.

Să înțeleg din mesajul Maiei Plahotniukova( n.red. Maia Sandu) că ea abandonează lupta electorală și va evita dezbaterile? 
Să însemne asta că după ce a pierdut cu 3:0 nu mai are curajul să apară cu mine la televizor?
”, scrie candidatul PSRM pe pagina sa de pe o rețea socială.

Potrivit lui Dodon, toată lumea a văzut că Maia Sandu nu are răspunsuri la întrebările sale.

În plus, ea probabil este afectată de schemele financiare murdare pe care le fac membrii echipei ei și fuge de la răspunsuri și explicații la acest subiect. Eu consider că sunt multe lucruri pe care încă le mai putem spune oamenilor în aceste dezbateri. Trebuie să le dăm posibilitatea să ne vadă împreună, să vadă diferențele și să ia decizia corectă”, mai adaugă socialistul.

Candidatul PSRM la funcția de șef al statului precizează că are teme noi pe care dorește să le pună în discuții  în fața telespectatorilor.

Maia, am întrebări pentru dumneata, pe care nu le-am adresat la primele dezbateri. Îmi exprim speranța să vă revăd și să vi le adresez. Dacă nu, atunci, cum am zis, hasta la vista, baby!
Ne vedem după alegeri, cînd Moldova va fi îmbrăcată în roșu și va scăpa de frigurile galbene, va scăpa de o candidată a guvernărilor oligarhice
”, a subliniat Igor Dodon.

Amintim că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul la președinție Igor Dodon, a prezentat 8 obiective necesare pentru dezvoltarea RM, pe care le va face în funcția de șef al statului și care în același timp sunt ignorate sau neacceptate de către oponenta sa Maia Sandu.

Actualități.md amintește că turul doi al alegrilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent. Lupta se va da între candidatul PSRM Igor Dodon, care a fost ales de cei mai mulți dintre cetățenii RM în primul tur de scrutin și Maia Sandu candidatul partidelor de dreapta.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ