eer.jpg

[:md]

Igor Dodon – candidatul PSRM la funcția de șef al statului anunță că va participa la dezbateri televizate cu oponenta sa din cursa prezidențială – Maia Sandu pentru ca cetățenii să afle cum este ea în realitate. Despre aceasta Dodon scrie pe pagina sa de pe o rețea socială, relatează Actualități.md.

Potrivit lui Dodon, oponenta sa nu este deloc sinceră și integră iar acest lucru trebuie să-l afle și cetățenii RM.

Ca să nu fie loc de speculații, declar oficial: voi participa la dezbaterile televizate cu Maia Sandu și îi voi adresa întrebări pe care alții s-au temut sau n-au știut să i le adreseze.

"Sfînta Maia" nu este deloc sinceră și corectă. Ea are mai multe schelete în dulap și noi trebuie să le scoatem la vedere, unul cîte unul.

Cetățenii trebuie să o cunoască în realitate pe cea care pretinde să le devină președintă. Ca să nu se frigă din nou, cum s-au fript cu alde Filat, Chirtoacă și alte icoane politice artificiale”, mai subliniază Igor Dodon.

Amintim că duminică, 30 octombrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri directe pentru funcția de președinte al țării. Potrivit rezultatelor preliminare, în primul tur, candidatul Igor Dodon a fost votat de cei mai mulți dintre cetățenii RM. Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent.

ПОДЕЛИТЬСЯ