wqq.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de președinte al țării Igor Dodon a declarat în cadrul unui interviu pentru radio “Europa Liberă”, relatează Actualități.md.

Potrivit liderului PSRM, faptul că tinerii au ieșit la vot într-un număr foarte mic demonstrează clar că ei sunt dezamăgiți de actuala guvernare care nu a făcut nimic bun pentru ei în toți acești ani. Astfel Dodon menționează că sistemul mafiot de la putere a ucis speranța generației tinere din RM.

Tinerii au fost trădați de cei care le-au promis schimbări în 2009. Și acum sunt dezamăgiți. Absenteismul politic care a fost înregistrat și, probabil, va fi înregistrat în continuare va fi greu de schimbat. Noi vom propune viziunile noastre, noi ne propunem să venim cu un președinte egal pentru toți”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că duminică, 30 octombrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri directe pentru funcția de președinte al țării. Potrivit rezultatelor preliminare, în primul tur, candidatul Igor Dodon a fost votat de cei mai mulți dintre cetățenii RM. Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent.

ПОДЕЛИТЬСЯ