e.jpg

[:md]

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor și candidatul la funcția de președinte al țării Igor Dodon, scrie pe pagina sa de pe o rețea socială după ce a avut mai multe întrevederi cu cetățenii din regiunile de nord ale republicii, relatează Actualități.md.

În această sîmbătă, candidatul PSRM la funcția de șef al statului Igor Dodon a avut o întrevedere cu oamenii din raionul Dondușeni.

La nordul Moldovei plouă și este foarte frig, dar poporul participă activ la întrevederile noastre. Acest lucru ne bucură. Asta înseamnă că vor ieși masiv și la alegeri în pofida sperietorilor venite de la guvernanți și îndemnul unora de a boicota alegerile, oamenii vor vota pentru candidatul PSRM”, scrie Dodon.

Duminică, liderul PSRM a avut întrevederi cu cetățenii de la Edineț și Soroca.

Peste 600 de oameni au venit la întîlnirea cu noi d ela Edineț. Vă mulțumesc pentru susținere dragi concetățeni, vă promit că nu vă voi dezamăgi”, menționează candidatul PSRM la funcția de șef al statului.

Foarte bună întrevedere la Soroca. Sala de 800 de locuri nu a fost suficientă pentru toți doritorii care au venit la întîlnirea electorală. Multe întrebări despre acțiunile ce urmează după ce vom învinge în aceste alegeri. Sunt sigur că vom elibera Republica Moldova de hoți și bandiți. Moldova are viitor!”, mai scrie Dodon pe pagina sa de pe o rețea socială.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ