4tty4334y3434.jpg

[:md]

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor și candidatul la funcția de președinte al țării Igor Dodon, scrie pe pagina sa de pe o rețea socială, relatează Actualități.md.

Ieri, Igor Dodon a avut mai multe întrevederi electorale cu angajații unor întreprinderi din Chișinău. Potrivit liderului PSRM, întîlnirile electorale îi demonstrează cît de mare este ura cetățenilor RM față de actuala guvernare.

Această guvernare este insuportabilă și face tot posibilul pentru a trezi furia oamenilor”, menționează socialistul.

Dodon s-a fererit la decizia procurorilor de a emite mandat de arest pe numele liderului Partidului Nostru Renato Usatîi și precizează că guvernarea coruptă acționează mișelește în acest caz.

Această guvernare continuă să acționeze mișelește, să asmute organele de forță asupra concurenților electorali, să fabrice dosare, să neutralizeze forțe ale opoziției.

Vedem ce se întîmplă iarași cu Renato Usatîi, cu care guvernarea se răfuiește în mod brutal, printr-o justiție coruptă și subordonată puterii.

Noi condamnăm atacurile puterii oligarhice asupra colegului nostru de opoziție de stînga. Înțelegem o dată în plus că e nevoie de o schimbare a puterii. Și această schimbare se va începe în mod cardinal odată cu preluarea funcției de președinte de către opoziția de stînga.

Nu mult le-a ramas oligarhilor de la guvernare. Pe toți hoții de la guvernare îi așteaptă pedeapsa pentru furtul miliardului și pentru alte ilegalități.

Fără oligarhi și unioniști la guvernare, Moldova va avea viitor!”, conchide Igor Dodon.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ