jkjulkui.jpg

[:md]

Declarația a fost făcută astăzi, 25 octombrie, de către președintele Partidului Popular Socialist din Moldova, Victor Stepaniuc, în cadrul unei conferințe de presă, relatează Actualități.md.

Potrivit lui Stepaniuc, actuala guvernare nu merită să se afle la conducere, după ce a sărăcit poporul, a furat miliarde și a adus țara marginea prăpastiei.

Stepaniuc menționează că doar Igor Dodon este candidatul de opoziție care poate lupta cu acest sistem, poate scăpa țara de la prăbușire și poate pedepsi hoții care au jefuit poporul.

Partidul Popular Socialist din Moldova a luat decizia de a susține candidatura liderului PSRM – Igor Dodon la alegerile prezidențiale. Noi considerăm că Igor Dodon este cel care poate lupta cu sistemul mafiot de la putere, el este un patriot și un statalist care va relansa țara și va proteja valorile noastre naționale. Candidatul PSRM are o echipă puternică și a elaborat un program real de dezvoltarea a Republicii Moldova în toate domeniile. El este candidatul care știe cum să întrețină relații bune și cu estul și cu vestul, a fost un bun economist care are o experiență vastă și știe cum să deschidă locuri de muncă și să scoată economia din impas”, a declarat el.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ