[:md]

 
 
Pe parcursul campaniei electorale, politicienii mai ales cei din actuala guvernare, avînd îndoieli că vor lua voturile majoritare în următorul Parlament recurg la cele mai diverse șiretlicuri, relatează Actualități.
 
Pe rețele de socializare apar mai în fiecare zi pozele foștilor deputați în diferite ipostaze. Care taie lemne, care pune gresie, care face mîncare și tot felul de lingușeli doar ca să sensibilizeze omul simplu și amărît de la țară pentru ca acesta să le dea cîte un vot.
 
Primul deputat din acest top este desigur democratul Sergiu Sîrbu. Acesta a înpînzit pagina sa de pe rețeaua sa de socializare cu sute de poze. Sîrbu taie lemne, cară apă, coace pîine sau pune gresie orice doar pentru a fi sigur că cetățeanul îi va da un vot.
 
 
Liberal democratul Vlad Filat nu rămîne în urmă și acesta are poze cum trebăluiește pe la oameni. De exemplu în această poze bate cuie pe un acoperiș îmbrăcat la patru ace.
 

Mihai Ghimpu de cele mai dese ori apare cu poze în care ține copiii în brațe cu o față fericită.

Democratul  Igor Corman și-a pus șorțul și deservește bătrînii. Iar Vitalie Marinuță care mai nou a aderat recent la PD apare în ipostaze grijulii cum șterge nasul la copii.
 
Observăm că majoritatea politicienilor perfizi o alcătuiesc cei din Partidul Democrat, care pesemne simte că nu prea are susținerea cetățenilor în acest scrutin.
 
Actualități.md amintește că locuitorii din diverse raioane critică dur actuala guvernare. Ei spun că au rămas fără locuri de muncă și speranță în viitor și au declarat că nu vor mai susține integrarea europeană pentru că au rămas profund dezamăgiți în partidele Alianței cît și în liderii acestor formațiuni. La fel de nemulțumiți sunt și «Satele roșii» care anterior votau pentru comuniști sunt dezamăgiți atît în formațiune cît și în liderul ei, și nu mai cred în PCRM și în Voronin.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ