[:md]

 

Parodiat şi luat la picior de ani buni, în mai toate emisiunile de divertisment, Fuego vrea să aibă cît mai puţin de-a face cu showbiz-ul românesc. Puternic afectat, refuză toate invitaţiile în platourile TV, scrie Cancan.ro.

Fuego a cam rărit legăturile cu tot ceea ce înseamnă showbiz românesc, de cîţiva ani buni. Astfel, solistul trăieşte mai mult în Chişinău, acolo unde are foarte multe spectcaole.

Artistul ajunge la Bucurşti de cel mult doua-trei ori pe an, doar dacă are aici un concert sau vreo treabă care nu suportă alta rezolvare.

Apariţiile lui Fuego la televiziunile din România sunt aproape inexistente, deşi mulţi dintre prezentatorii de show-uri de divertisment îl caută, Fuego s-a încăpăţînat şi refuză toate invitaţiile .

În spatele acestor refuzuri nu stă rea-voinţă, ci suferinţa pe care Fuego o poartă în suflet, dar pe care o ascunde de toti cei care îl înconjoară.

Potrivit unor surse din anturajul lui, se pare că Fuego se simte foarte deranjat şi a pus la suflet toate comentariile răutăcioase la adresa lui.

ПОДЕЛИТЬСЯ