14581437_1607647099261289_89058992880015234_n.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova a declarat astăzi, după ce și-a exprimat dreptul la vot, relatează Actualități.md.

Astăzi este o zi istorică pentru  Republica Moldova. De mîine începem o nouă filă în istoria modernă a țării. Astăzi am votat pentru un viitor mai bun al țării noastre. Eu sunt ferm convins că Moldova are viitor, va fi o țară integră, independentă și suverană. Am votat pentru viitorul copiilor noștri al tuturor cetățenilor RM. Am votat împotriva celor care au fost la guvernare ultimii 7 ani, împotriva oligarhilor și celor care vor să distrugă RM, care vor lichidarea statalității țării noastre.  

Fac apel către toți cetățenii: Haideți astăzi să ieșim la vot și să demonstrăm că Moldova este țara noastră și ea are viitor!”, a declarat candidatul la funcția de președinte al RM.

Potrivit candidatului PSRM majoritatea cetățenilor s-au săturat de actuala guvernare și își doresc o conducere care va schimba lucrurile spre altă direcție.

Vă promit că voi fi un președinte al tuturor și al celor de dreapta și al celor de stîga. Sunt sigur că după toată munca depusă, victoria va fi a noastră”, a conchis Igor Dodon.

Precizăm că astăzi, 13 noiembrie, în Republica Moldova se desfășoară al doilea tur al alegerilor pentru funcția de președinte al țării,

ПОДЕЛИТЬСЯ