wjh.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova  Igor Dodon, a declarat astăzi, în cadrul unei emisiuni online în care a răspuns la întrebările din partea cetățenilor, relatează Actualități.md.

Candidatul PSRM  avenit cu un apel către cetățenii care vor ca țara noastră să aibă un viitor.

"Stimați prieteni și stimați concetățeni! Vă mulțumesc pentru susținerea masivă pe care mi-ați acordat-o în turul întîi. Vin cu un apel către toți cei care cred și speră că Moldova are viitor. Noi trebuie să facem tot posibilul ca în aceste alegeri prezidențiale să învingă un om care crede în statalitatea RM. Eu sunt ferm convins că dacă vom fi împreună peste cîteva zile, începînd cu ziua de luni, pe data de 14 noiembrie, în Moldova se va deschide o npuă filă în istoria modernă. Dragi concetățeni, acum mai mult ca niciodată trebuie să ne consolidăm, să ne unim forțele, acum există un pericol real de a ne pierde statul dacă îl lăsăm în mîinele actualei guvernări care a înaintat-o pe Maia Sandu la funcția de președinte. Oponenta mea domna Sandu, a recunoscut că are cetățenia altui stat și a declarat deschis că Moldova trebuie să se unească cu România. Dacă nu ne mobilizăm acum, e posibil să nu mai avem o adoua șansă. Noi nu putem permite acest lucru, de aceea duminică pe 13 noiembrie, ieșim cu toții la vot să ne salvăm țara pentru noi și copii noștri. Duminică, împreună putem pune punct guvernării oligarhice", a conchis Igor Dodon

Actualități.md amintește că turul doi al alegrilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent. Lupta se va da între candidatul PSRM Igor Dodon, care a fost ales de cei mai mulți dintre cetățenii RM în primul tur de scrutin și Maia Sandu candidatul partidelor de dreapta.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ