Screenshot_4.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al țării Igor Dodon a declarat recent, în cadrul unei conferințe de presă, relatează Actualități.md.

Potrivit lui Dodon, această campanie a fost grea, a tulburat mult prea tare societatea noastră și de aceea trebuie cît mai rapid de asigurat liniștea și coeziunea socială. Acest lucru va fi o prioritate a noului președinte, menționează liderul PSRM.

"Practic, la această oră, președintele Republicii Moldova a fost ales. Rămîne ca CEC să numere voturile și să anunțe numele celui care va conduce țara în următorii patru ani. Pe la miezul nopții, cînd situația va fi clară pentru toată lumea, voi ieși cu o declarație în fața presei.

Una vă pot spune de pe acum.Primul lucru pe care va trebui să-l facă partea adversă, partea perdantă, dacă e responsabilă politic, e să nu permită escaladarea situației și implicarea oamenilor în acțiuni periculoase.

Nu doar cel care devine președinte, ci și cel care a pretins să devină președinte trebuie să fie pînă la capăt responsabil față de cetățeni și față de securitatea lor.

Cetățenii să decidă cine va fi președintele, iar noi să avem grijă de cetățeni și de ehilibru în societate", a subliniat Igor Dodon.

Precizăm că astăzi, 13 noiembrie, în Republica Moldova s-a desfășurat al doilea tur al alegerilor pentru funcția de președinte al țării.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ