assd.jpg

[:md]

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor și candidatul la funcția de președinte al țării Igor Dodon, scrie pe pagina sa de pe o rețea socială, după ce a avut o întrevedere cu angajații unei întreprinderi din capitală specializată în producerea lactatelor, relatează Actualități.md.

O întrevedere foarte reușită cu angajații întreprinderii din Chișinău SA «JLC». Am discutat deschis despre cum trebuie susținut producătorul autohton și cum trebuie încurajați agenții economici să creeze cît mai multe locuri de muncă pentru ca cetățenii RM să rămînă acasă”, scrie Igor Dodon.

De menționat că în cadrul platformei electorale prezentate de candidatul PSRM la funcția de șef al statului, este stipulat că Igor Dodon în calitate de președinte al RM va implementa programul naţional „Economie dezvoltată şi dreptate socială”, în cadrul căruia atenție deosebită va fi acordată producătorilor autohtoni și agenților economici care creează locuri de muncă.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ