erl.jpg

[:md]

Președintele Partidului Socialiștilor și candidatul la funcția de președinte al țării Igor Dodon, continuă să se bucure de susținerea masivă a cetățenilor RM. Despre aceasta observăm din postările sale pe pagina sa de pe o rețea socială, relatează Actualități.md.

Astăzi, liderul PSRM a avut mai multe întrevederi cu cetățenii din sudul țării în special cu oamenii din raionul Ștefan Vodă.

Plăcut surprins! În zi de lucru în orașul Ștefan Vodă la întrevedere au venit peste 600 de oameni”, scrie Igor Dodon.

De remarcat că spre deosebire de contracandidații săi care sunt huiduiți sau ignorați de cetățeni în cadrul întrevederilor electorale, Igor Dodon adună săli pline sau este înconjurat de mulțimi de oameni dornici de a participa la discuții cu el.

Precizăm că practic în toate regiunile țării în care Igor Dodon a avut întrevederi electorale, acesta s-a bucurat de o susținere masivă din partea cetățenilor care s-au arătat dispuși de a vota pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ