ee.jpg

[:md]

Despre aceasta pe pagina sa de pe o rețea socială a scris candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al țării Igor Dodon, relatează Actualități.md.

În Moldova m-am născut, aici mi-am creat familia, aici voi trăi în continuare și îmi voi crește copiii și nepoții. Tot ce fac în politică e pentru țara mea, în care îmi văd trecutul, prezentul și viitorul.
E pentru concetățenii mei, care îmi formează poporul din care fac parte
”, scrie Dodon.

Candidatul PSRM la funcția de șef al statului menționează că tot ce face în politică e pentru a crea un destin mai bun pentru acest stat, pentru cetățeni, ca să ne putem dezvolta economic, să avem relații de prietenie cu toate țările, să putem crea familii, să creștem copii fericiți, bine educați și să le oferim bătrînilor un trai decent.

Eu îmi doresc o Moldovă independentă, integră, pașnică, modernă, luminoasă. Pentru asta voi munci în calitate de președinte.  Am motivație puternică să fiu un președinte al tuturor. Și îmi va reuși. Moldova are viitor și eu sunt sigur că va fi mai bine. Am toată convingerea că voi asigura o viață mai bună pentru concetățenii mei”, subliniază Igor Dodon.

Amintim că duminică, 30 octombrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri directe pentru funcția de președinte al țării. Potrivit rezultatelor preliminare, în primul tur, candidatul Igor Dodon a fost votat de cei mai mulți dintre cetățenii RM circa 48 la sută, urmat de Maia Sandu cu peste 38%. Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ