20161018-026t5t5.jpg

[:md]

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor și candidatul la funcția de președinte al țării Igor Dodon, scrie pe pagina sa de pe o rețea socială, relatează Actualități.md.

Liderul PSRM menționează că în acest weekend cînd a avut mai mult eîntrevederi electorale, în timp ce se deplasa spre Edineț și Soroca a intrat pe la Mănăstirea de la Țigănești.

Niște locuri divine, nu departe de Chișinau. Credința ortodoxă, biserica, tradițiile noastre strămosești sunt pilonii de bază ai statalității noastre moldovenești. Victoria la alegerile prezidențiale din acest an va reprezinta nu doar victoria asupra eurounioniștilor care au prădat țara pe parcursul ultimilor 7 ani, dar și victoria credinței noastre ortodoxe asupra celor care promovează pseudovalori, vicii, homosexualism și abatere de la morală creștină.

Credința ortodoxă a consolidat de veacuri poporul nostru și noi suntem datori să o protejăm. Așa voi face”, subliniază Igor Dodon.

Menționăm că în cadrul programului candidatului PSRM la funcția de șef al statului Igor Dodon stipulează drept una din principalele priorități – protejarea credinței ortodoxe și a valorilor tradiționale în RM.

Actualități.md amintește că la 30 octombrie curent în RM vor avea loc alegeri prezidențiale directe. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

ПОДЕЛИТЬСЯ