16387418_1763977960294868_6791628539504254603_n.jpg

[:md]

După ce a avut discuții directe cu cetățenii raionului Briceni, președintele Republicii Moldova Igor Dodon a vizitat în acest weekend raionul Ocnița, pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă oamenii de acolo, relatează Actualități.md.

Am avut întîlniri cu conducerea raionului, agenții economici dar și cu cetățenii simpli. La fel ca și la celelalte întrevederi, oamenii vorbesc despre problemele cu care se confruntă”, anunță președintele pe pagina sa de pe o rețea socială.

Președintele a solicitat să fie documentate și sistematizate toate întrebările care s-au discutat în cadrul întrevederii cu cetățenii.

În fiecare raion vom crea un registru aparte care va include principalele probleme care necesită rezolvare urgentă atît pe o durată de timp scurtă cît și pe una îndelungată”, mai adaugă șeful statului.

Dodon amintește că în raionul Ocnița este condus de reprezentantul Partidului Socialiștilor, formațiune pe care a condus-o în ultimii ani.

La această etapă am reușit prin eforturi comune să împedicăm închiderea de școli în raion dar și să rezolvăm un șir de alte probleme de tip social-economic. Sunt sigur că în situația actuală vom reuși să facem și mai multe lucruri”, conchide Igor Dodon.

 

 

 

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ