[:md]

 

Partidul Democrat îl va susține în turul doi al alegerilor pentru primăria capitalei, pe actualul primar – liberalul Dorin Chirtoacă. Despre aceasta a declarat pentru ProTV  fostul candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău Monica Babuc, relatează Actualități.md.

Potrivit declarațiilor candidatului din partea partidului lui Vlad Plahotniuc, Monica Babuc, care a luat mai puțin de 3% la alegerile locale pentru șefia capitalei, ea este foarte dezamăgită de faptul cum au fost împărțite voturile alegătorilor în cadrul alegerilor locale din 14 iunie.

Înțeleg că atmosfera care domnește în societate acuma poate predispune spre niște voturi paradoxale. Și acest lucru fără îndoială nu poate să nu ne întristeze. Ceea ce ține pe cine vom susține – acele forțe care susțin aderarea la Uniunea Europeană – Dorin Chirtoacă!”, a declarat Babuc.

Amintim că duminica aceasta pe 28 iunie, va avea loc al doilea tur pentru alegerile primarului general de Chișinău. Bătălia se va da între candidatul Partidului Liberal Dorin Chirtoacă care a condus capitala în ultimii 8 ani și candidatul Partidului Socialiștilor ex-premierul RM Zinaida Greceanîi.

ПОДЕЛИТЬСЯ