767e0f48a618935f7ecdfe8c7bbe4493.jpg

[:md]

Președintele nou ales al Republicii Moldova Igor Dodon a fost felicitat de către președintele Republicii Populare Chineze cu prilejul alegerii sale în funcția de șef al statului, relatează Actualități.md.

Dodon anunță pe pagina sa de pe o rețea socială că astăzi a avut o întrevedere cu  Ambasadorul chinez Zhang Yinghong care i-a transmis felicitarea din partea Președintelui Republicii Populare Chineze Xi Jinping.

Cu prilejul alegerii în funcția de Președinte al Republicii Moldova, în numele guvernului chinez și al meu personal, Vă adresez călduroase felicitări și cele mai bune urări! Sunt convins că sub conducerea Dumneavoastră, Republica Moldova va obține și mai multe succese la edificarea țării și în toate domeniile. Acordînd o atenție deosebită la dezvoltarea  relațiilor chino-moldove, aș dori să stabilesc un bun contact de muncă în relația de prietenie și colaborare bilaterală, promovată la o nouă etapă spre binele celor două țări și a celor două popoare. Vă doresc multă sănătate și succese în activitatea Dumneavoastră”, scrie în mesajul de felicitare al președintelui Republicii Populare Chineze.

Amintim că recent Curtea Constituțională a confirmat rezultatele alegerilor prezidențiale de la 13 noiembrie și a validat alegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova.

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ