[:md]

Ion Ceban pare să fi tîrît picioarele cînd a plecat din Partidul Comuniştilor şi a aderat la socialişti. Cel puţin asta concluzionăm vazînd relaţia tot mai apropiată dintre Artur Reşetnicov şi Igor Dodon.

Astăzi, socialistul a scris un comentariu critic la adresa fostului său lider de partid, Vladimir Voronin, iar acest lucru pare să-i fi plăcut la nebunie lui Reşetnicov, care a dat like la postarea lui Dodon.

“Înţeleg frustrarea domnului Voronin. Dumnealui obişnuieşte să împroaşte cu aşa cuvinte de câteva ori pe an, odată cu plecarea unor noi membri din PCRM. Pot să vă asigur că îl vom mai vedea vorbind de o asemenea manieră inadecvată, deoarece în curînd vor mai ieşi deputaţi din fracţiunea lui. Trebuie sa inteleaga si sa constientizeze ca ei sunt trecutul …, iar viitorul apartine altora”, consideră deputatul.

Actualităţi.md aminteşte că Voronin a declart ieri că Vadim Mişin ar fi portavocea PLDM-ului, iar Igor Dodon – vocea PD-ului, iar postarea lui dodon de pe facebook vine ca o replică la cele spuse de comunist.

ПОДЕЛИТЬСЯ