14947622_1622157457810253_227155340277699287_n.jpg

[:md]

Despre aceasta candidatul partidelor de dreapta și celor de la guvernare pentru funcția de șef al statului – Maia Sandu a declarat ieri în cadrul unor dezbateri de la postul public de televiziune, relatează Actualități.md.

În cadrul emisiunii candidatul PSRM la funcția de președinte – Igor Dodon a reiterat că Maia Sandu a făcut parte din trei guverne oligarhice și că a fost votată de controversatul Vlad Plahotniuc iar ea la rîndul ei la votat pe finul acestuia, Andrian Candu la funcția de speaker al Parlamentului.

Pentru numirea mea în oarecare funcție nu a votat nimeni dintre cei care au furat țara timp de 7 ani. În același timp, pentru ca doamna Sandu să fie ministru, ea a fost votată de 2 ori de oligarhul Vlad Plahotniuc. Iar Maia Sandu la rîndul său a votat pentru numirea finului lui Plahotniuc – Andrian Candu în funcția de președinte al Parlamentului”, a declarat Dodon.

Da am votat, pentru ca dumneavoastră să nu veniți la putere”, a răspuns Sandu, astfel confirmînd că atunci cînd poporul fierbea și cerea alegeri anticipate, ea a împiedicat ca acestea să aibă loc, păstrînd astfel la putere conducerea oligarhică.

Actualități.md amintește că turul doi al alegrilor prezidențiale va avea loc la 13 noiembrie curent. Lupta se va da între candidatul PSRM Igor Dodon, care a fost ales de cei mai mulți dintre cetățenii RM în primul tur de scrutin și Maia Sandu candidatul partidelor de dreapta.

ПОДЕЛИТЬСЯ