[:md]

 

Și-au jurat iubire pînă la moarte, dar după doi ani de căsătorie ne anunță că s-au despărțit. Interpreta Karizma nu mai formează un cuplu cu Alexandru Grosu. Aceasta a declarat că nu mai locuiește cu soțul său de două luni, iar în octombrie recent, a depus și o cerere de divorț.

Karizma spune că este absolut decisă asupra divorțului, însă nu spune niciun cuvînt despre motivele care au dus-o la această extremă.

“Am încercat să țin viața mea privată departe dincolo de culisele scenei. Este foarte greu să ținem secrete departe de voi. Nu vreau să comentez. Poate peste vreo 10 ani vă voi spune. Am rămas în relații bune. Nu suntem certați. Discutăm la telefon pentru că îți dai seama în momentul în care formezi o familie mai rămîn multe de împărțit. Nu vorbesc despre averi, ci chestii de talie familiară”, a declarat interpreta pentru Jurnal TV.

Actualități.md amintește că interpreta s-a căsătorit cu Alexandru Grosu, fiul unui om de afaceri din Moldova, în 2010. Cei doi a sărbătorit nunta cu mult fast, la un restaurant luxos din capitală.

Anul trecut, cuplul a Karizma şi soţul său au fost naşi de cununie pentru prima oară.

ПОДЕЛИТЬСЯ