fhgjnhn.jpg

[:md]

Maia Sandu este un proiect artificial înaintat de guvernare pentru a se păstra la putere iar Igor Dodon este unicul candidat care va putea lupta cu acest regim si va promova interesele poporului moldovenesc. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unei conferințe de presă de către președintele Partidului Popular Socialist Victor Stepaniuc, relatează Actualități.md.

Maia Sandu este un proiect absolut artificial creat pentru a salva guvernarea și a păstra acei corupți la putere, nu degeaba toți ei o susțin în această campanaie. Sandu în calitate de președinte va fi o păpușă condusă de păpușarii din țară dar și de cei din Occident”, a declarat liderul PPSM.

Stepaniuc s-a referit la memorandumul semnat recent de către guvernarea oligarhică cu Fondul Monetar Internațional și a precizat că acest lucru s-a făcut acuma intenționat pentru a distorsiona situația din alegeri. De asemenea el a precizat că asemenea memorandume nu aduc de fapt nimic bun țării deoarece această finanțare presupune noi credite pe care tot cetățenii le vor întoarce.

Cei de la FMI în cazul semnării unui acord impun mai multe condiții care de fapt sunt anticosiale. Ei au condiționat ca miliardul furat să fie pus pe spatele cetățenilor, sa fie majorată vîrsta de pensionare, să crească tarifele pentru energie și altele. De fapt în realitate FMI niciodată nu a promovat ideea de dezvoltare economică a aunui stat, lor le este convenabil ca acel stat sa fie slab cu o guvernare pe care o pot manipula”, a mai spue el.

În acest sens Stepaniuc menționează că doar un candidat precum Igor Dodon se va putea opune unor astfel de condiții. „Dumnealui are experiență politică, economică, este un lider puternic, un profesionist care poate propune mai multe proiecte de soluționare a problemelor țării noastre”.  

Trebuie să ne gîndim bine ce facem noi cu țara, vedem că cei care au condusă în ultimii 7 ani au adus-o la sărăcie profundă, oamenii nu au susținere din partea statului, nu au locuri de muncă.  Candidatul Maia Sandu susținut și promovat de actuala guvernare cel mai probabil că nu va putea face față acestor probleme.

Noi trebuie sa alegem candidatul care vine cu soluții concrete. Astfel Partidul Popular  Socialist consideră ca președintele RM trebuie să fie cel care va putea iniția un dialog cu toate partidele politice care să vină cu idei și împreună sa creeze un plan de restabilire, dezvoltare și modernizare a țării.

Suntem convinși ca cea mai bună candidatură în acest sens este președintele Igor Dodon.

Maia Sandu nu are puterea și experiența necesară pentru a face față acestei funcții ea nici macar în funcția de ministru nu s-a isprăvit și așa numitele reforme care le-a făcut au arătat că este total nepregătită. Întrebați-o pe Maia Sandu cu cîți oameni a condus ea la viata ei de pretinde la funcția de președinte? Ea este precum Chirtoacă care din lipsă de experiență în administrație a distrus Chișinăul. Iata de ce nu trebuie sa alegem un om fără capacitățile necesare în funcția de președinte al țării”, a conchis Victor Stepaniuc.  

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ