[:md]

 

Comitetul Executiv al Uniunii ofițerilor din Republica Moldova a îndemnat toți locuitorii municipiului Chișinău să meargă la alegeri și să voteze pentru Zinaida Greceanîi la funcția de primar general de Chișinău.

Uniunea ofițerilor își exprimă încrederea că, candidatul sprijinit de PSRM Zinaida Greceanîi are toate șansele să cîștige alegerile și să devină primarul capitalei noastre. Zinaida Greceanîi este un adevarat profesionist, care conduce o echipă de specialiști bine-cunoscuți de înaltă calificare.

Ocupînd anterior diferite poziții, Zinaida Greceanîi s-a dovedit a fi un lider puternic și un specialist în finanțe de primă clasă. Ea a acordat întotdeauna o atenție deosebită veteranilor de război, veteranilor de muncă, forțelor armate și organelor de ordine.

Zinaida Greceanîi știe cum să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii. Ea are o viziune echilibrată și practică în rezolvarea problemelor.

Zinaida Greceanîi oferă un program cuprinzător și concret de dezvoltare a municipiului, cu sprijinul financiar adecvat. Este binevoitoare cu toți cetățenii – locuitorii municipiului Chișinău, indiferent de orientarea politică, naționalitate sau statut social.

Suntem absolut siguri că Zinaida Greceanîi va restabili ordinea în Chișinău, va readuce bunăstarea și confortul în capitala noastră.

În legătură cu aceasta facem apel către toți locuitorii orașului Chișinău și din suburbiile sale, principalii membri ai Uniunii ofițerilor din Republica Moldova, personalului militar actual și pensionarilor pentru a susține candidatura Zinaidei Greceanîi.

Îndemnăm toți locuitorii Chișinăului să se mobilizeze și să se pronunțe în favoarea Zinaidei Greceanîi, așa cum valorile promovate de ea sunt cea mai bună garanție a unei noi etape de dezvoltare a Chișinăului.

                                                                                                                                                                                                                                                                      22.06.2015 Comitetul Executiv al Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ